Polikarbonát és plexi akciók

AKCIÓK

akciók

 

 

 Tisztelt Ügyfelünk! A sorozatos beszállítói- és világpiaci nyersanyagár emelkedések ellenére 2018-ban is igyekszünk árainkat elérhető szinten tartani, így kínálva a piac talán leginkább értékarányos termékeit.

 

Polikarbonát és Plexi lemez AKCIÓK* ORSZÁGOS KISZÁLLÍTÁSSAL!
10mm üregkamrás ECO polikarbonát 1 oldali UV védelemmel 2100mm szélességben most csak 2.950 Ft+áfa/nm, 10 év garanciával* ! Figyeljen a részletekre, mert sok egyéb olcsó lemeznél a garancia 2-5 év szemben a mi termékeinknél vállalt 10 évvel és az igényelt tartószerkezeti alátámasztás is sok más olcsóbb terméknél jóval kevesebb, mint az ECO lemezeinknél vállalt 70 cm, sok más esetben max. 50 cm vagy még kevesebb, ezzel jelentősen drágítva a tartószerkezeti költséget.
ECO lemezeink kiváló minőségűek, átlátszóak, merevek, nem sárgulnak el, jöjjön, nézze meg vagy kérjen termékmintát! A kapható táblaméretekért kérjük tekintse meg az árlistát!
A 10mm-es cellás polikarbonátok 2 oldali UV védelem, 4 fal vagy X-struktúra, nagy terhelhetőség, kiváló hőszigetelés, 4, 5, 6, 7m-es hosszban, 2100mm széles táblákban, 10 év garanciával: 3.490 Ft+áfa/nm, a készlet erejéig!
10mm-es cellás polikarbonát lemez, a ma kapható egyik legjobb minőségben, 2 oldali UV védelemmel, 2 falú, 2100mm szélességben 4, 5, 6 és 7 méter hosszú táblában 3.190 Ft+áfa/nm akciós áron, 10 év garanciával, a készlet erejéig!
Nagy mennyiségre további kedvezmények!
A legolcsóbb 10mm-es üregkamrás polikarbonát lemezünket 2018-ban vezetjük be, igaz ez az olcsósága miatt csak 5 év garanciával ellátott. 10mm LIGHT lemez 2.550 Ft+áfa/nm akciós áron. Azért kevesebb, mert a standard 1.7kg/nm helyett csak 1.4-1.45 kg/nm sűrűségű, így kevésbé terhelhető, de ez is megfelel az egyszerűbb és kisebb méretű tárolók fedésére vagy oldalablakok helyére.
16mm-es víztiszta, 5 falú X-struktúrás, kiváló hő és hangszigetelő, 2 oldali UV védett üregkamrás polikarbonát lap 2,1m széles táblában négyzetmétere 5690 Ft+áfa/nm-ért!

Nagy mennyiségekre kérje egyedi árainkat polikarbonát lemezek, plexi vagy bármely egyéb műanyag lemez esetén! Áraink a készlet erejéig érvényesek.

Plexi lemez akciók a P&T Plasztiknál

 

Polikarbonát és plexi lapok raktárról, méretre vágva, 10 év garanciával*!

* garanciális feltételekről és az akciók részleteiről kérjük érdeklődjön kollégáinknál a megadott elérhetőségeinken.

↓