Kiegészítők, profilok üregkamrás polikarbonáthoz

13Az üregkamrás polikarbonát lemez korrekt beépítéséhez kidolgozott profilrendszereket kínálunk. A profilrendszerek fő szerepe a rögzítésen túl az üregkamrás polikarbonát csapadék elleni hibátlan védelme, valamint a tökéletes szigetelés. A P&T Plasztik Kft-nél megtalálhatók az üregkamrás polikarbonát elemek beépítéséhez, szereléséhez szükséges profilrendszerek, melyek tartalmazzák a gyári technológia szerinti beépítéshez szükséges valamennyi alumínium profilt és polikarbonát profilt, a hozzá való gumitömítésekkel és kötőelemekkel, szigetelő szalagokkal.

 

Alumínium profilok

A speciális tervezésű alumínium profil a szakszerű leszorításához, illetve toldásához használható. A profilok két szélén lévő nútba EPDM tömítő gumit kell befűzni. Az EPDM tömítő gumi tökéletes vízzárást biztosít és kiegyenlíti a hőtáguláskor fellépő dilatációs mozgásokat. Időjárásálló, fekete színű gumiprofil. Alumínium leszorító profilok minden vastagságú üregkamrás polikarbonát lemezhez, alumínium végzáró U és F profil 10-25 mm-es táblákhoz kapható raktárról. Készleten van továbbá alumínium falcsatlakozó profil és nyeregprofil.

Az EPDM alátét gumi a tartószerkezetre kerül, közvetlen az üregkamrás polikarbonát lemez alá. A biztos felfekvést és a hőtágulásból adódó mozgásokat teszi lehetővé. Időjárásálló, fekete színű. A lemezek üregkamrás végeinek szakszerű lezárásához használható. Megvédi a végzáró szalagokat és egyben merevíti a szerkezetet.


Polikarbonát profil


pc h pattintós gumivalA polikarbonát H és U profil, mely tökéletesen alkalmas a lemezek üregkamrás végeinek szakszerű lezárásához, a  toldásnál alkalmazandó. 

 Polikarbonát H és U profilok 6-10-16 mm-es táblákhoz.

Különleges H profilunk a 10mm-es lemezekhez kapható pattintós H profil, melyet exkluzív kivitelben, gumitömítéssel ellátottan forgalmazunk.

 

Egyéb kiegészítők

Poliészter erősítésű párazáró/páraáteresztő élzáró fólia 4-50 mm-es táblákig. A párazáró szalag a magasabban fekvő nyitott cellavégek lezárására, míg a perforációval ellátott páraáteresztő szalag az alacsonyabban fekvő nyitott cellavégek lezárására szolgál. Üregkamrás polikarbonát lemez esetében mindkét nyitott lemezvégre ez a szalag kerül, biztosítva a szellőzést. Különböző méretű és kivitelű rögzítő csavarok kaphatók fa- és fémszerkezetekhez, valamint kínálatunkban megtalálhatók a neoprémes leszorító csavaralátétek is vulkanizált EPDM gumival, a kiváló vízzárásért.

 

A lemezek szakszerű felszerelésében segítséget nyújt a Beépítési útmutatónk. Innen letöltheti.

 

 

Keressen minket és válaszolunk kérdésére!

↓