Pályázat

Kedvezményezett neve: P & T PLASZTIK Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Adaptív technológiai fejlesztés támogatása a P & T PLASZTIK Kft.-nél
Szerződött támogatás összege: 27 500 000 Ft
Támogatás mértéke: 67,57%
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.11.05.
Projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00970

Projekt leírás:

A projekt eredményeként technológiai fejlesztés történik a cégünknél. A projekt keretében beszerzése kerül egy új állványrendszer, illetve egy kül – és beltéren is egyaránt használható gáz üzemű négyutas targonca. A technológiai fejlesztés eredményeképpen növelni tudjuk a termelési kapacitásainkat, a termelékenység növekedése pedig lehetőséget teremt a munkavállalók megtartására, illetve további munkahelyek létrehozására. A korszerűsítéssel célunk, hogy cégünk hosszú távon képes legyen az új típusú kihívásokkal szemben is hatékonyan védekezni.


Kedvezményezett neve: P & T PLASZTIK Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: Kapacitásbővítő beruházás a P&T Plasztik Kft-nél
Szerződött támogatás összege: 49 635 185 Ft
Támogatás mértéke: 48.57%
Projekt befejezési dátuma: 2017.10.09.
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-00573

Projekt leírás:

A projekt keretében beszerzésre került gépek a jelenleg elérhető legmagasabb technológiát képviselik a piacon, amely segítségével a termelés energia- és anyagtakarékosabbá, a gyártott termékek pedig magasabb minőségűvé, pontosabbá válnak. A beszerzések nagyfokú minőségi és kapacitásbeli előrelépést jelentenek a cég életében.

A projekt segítségével kibővíthetjük és megsokszorozhatjuk az általunk gyártott és feldolgozott műanyag termékek számát, olyan technológiai szinten, mely révén teljes mértékben kielégíthetők az egyedi megrendelői igények is. Az általunk végzett termelő tevékenység infrastruktúrájának bővítése, a technológiai fejlesztés (modern, automatizált termelés és az innováció) segíti elő a hozzáadott érték növelési potenciált.

A fejlesztés hatásaként olyan termékekkel tudunk megjelenni a beszállítói piacon, amelyeket korábban nem, vagy nem ilyen magas színvonalon tudtunk előállítani (pl. egészségügyi és orvostechnológiai eszközök burkolatai, illetve autóipari termékek burkolatai). A beruházás hatására 2 fő részére új munkahelyet teremtünk.