ptplasztik

P&T Plasztik

Társaságunk a P&T Plasztik Kft 2007-ben alakult, 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonában álló gazdasági társaság. Alapításunk célja, hogy a Polycasa (ex Quinn Plastics, Európa legnagyobb műanyag síklap gyártója) magyarországi akkreditált partnereként kiváló minőségű, de elérhető árú műanyag lapokkal lássuk el a magyar építőipart, reklámipart, feldolgozó ipart és lakossági piacot.

A P&T Plasztik tevékenysége során a gyár termékeinek magyarországi kis- és nagykereskedelmére fókuszál, biztosítja a termékek felhasználásához szükséges segéd- és kellékanyagokat, valamint a műszaki tudásbázist. Egyéb, kiváló hírnevű európai gyártókkal is kapcsolatban állunk, hogy minél szélesebb termékpalettát biztosíthassunk az Ön részére. Termékeink között elsősorban polikarbonát lapok, plexi lemezek, san lemezek, kemény és habosított pvc lapok valamint aluminium kompozit lemezek (dibond, alucobond) találhatóak.

Feldolgozó üzletágunk elsősorban feldolgozó ipari félkész termékek gyártását vállalja. Lapszabász gépeinkkel, CNC maróinkkal, lézervágóinkkal, lemezhajlítónkkal és CNC táblafelosztó gépünkkel vállaljuk plexi lemezek, polikarbonát lapok, sztirol lemezek… precíziós feldolgozását, méretre gyártását, lapszabászatát.

Kiskereskedelmi águnk termékkínálata elsősorban a lakossági piacot (előtető, teraszfedés, medencefedés, hobbi célú felhasználás, stb.), nagykereskedelmi ágazatunkkal pedig az építőipari és reklámipari igényeket fedjük le.

Cégünk bevezette az ISO 9001 minőségügyi szabványt, az ezzel kapcsolatos minőségpolitika és a tanúsítvány a letöltések menüpont alatt találhatóak.


Bemutatkozás, cégadatok:

P&T Plasztik Kft.
1103 Budapest, Gyömrői út 105/c.
Adószám: 13964915-2-42

PT PlasztikIRÁNYÍTÁSI RENDSZER TANÚSÍTVÁNY